Routebeschrijving

Onze salon is gevestigd in een uniek stukje Volendam namelijk: de oude kom.
Het is dan ook niet mogelijk om met de auto voor de deur te komen. Wij adviseren bezoekers vanuit Volendam dan ook om heerlijk met de fiets te komen.
Deze kunt u in het steegje naast de tuin plaatsen. De ingang van de salon is gevestigd op nummer 11 en 12. De ingang zit in de steeg u kunt via de schuifpoort of via de zijdeur verderop in de steeg. 

Indien u toch met de auto wenst te komen breng dan een blauwe kaart mee en parkeer dan in de C.J. Conijnstraat, Roerstraat of langs de rechterzijde van de Sint Vincentiuskerk. ( alleen via Slagerij Bakkertje bereikbaar via de achterzijde van de kerk en het kerkhof) Dit is een blauwe zone hier is een parkeerkaart noodzakelijk en hier mag u maximaal 1,5 uur staan. Er is een invalide parkeerplaats naast de kerk.

Let Op!!! Op het plein voor de kerk en over de brug is het NIET toegestaan om te parkeren. U riskeert een boete van € 97,-Amsterdam:
Komt u vanaf Amsterdam neem dan de rotonde aan de N247 rechts richting Volendam. Aan de rechterhand ziet u Hotel Katwoude(van der Valk). Sla vervolgens rechtsaf op de volgende rotonde, dan komt u via de Kathammerzeedijk op de Julianaweg blijf rechtdoor rijden. Vervolgens neemt u de tweede rotonde rechts volg de weg tot u bijna tegen de kerk aan rijdt. Dit is de Sint Vincentiuskerk. Probeer hier de auto te parkeren en te voet verder de gaan. U kunt strak rondom de kerk lopen neem dit smalle pad en zorg dat u voor de ingang van de kerk komt. Steek de brug over en neem aan uw rechterhand het erg smalle straatje richting de dijk. Dit is het kerkepad. Onze Salon zit naast de oude bakkerij van ab van Pooij. Wij zijn de enige met een tuin voor de deur. U kunt door de schuifpoort en dan de voordeur nemen, of door het steegje door lopen en de extra brede deur wanneer u bijvoorbeeld minder valide bent of met een rollator komt.


Hoorn via Volendam:
Komt u vanaf Hoorn dan kunt u dezelfde rout als vanaf amsterdam nemen, alleen dan links de rotonde nemen om het dorp binnen te rijden.

Hoorn Via Edam:
U kunt ook door Edam komen dan volgt u de weg naar Volendam als maar rechtdoor pas bij de derde rotonde slaat u linksaf u rijdt dan door de Burgemeester van Baarstraat. Aan het einde van deze straat neemt u de rotonde rechtdoor. Volg de weg tot u bijna tegen de kerk aan rijdt. Dit is de Sint Vincentiuskerk. Sla wanneer u niet verder kunt linksaf, bij de "kruising" gaat u rechtdoor, daarna rechtsaf en helemaal doorrijden tot het water, hier rechtsaf en probeer hier in de blauwe zone uw auto te parkeren. vergeet uw blauwe schijf niet neer te leggen. Hier vandaan gaat u te voet verder.
Steek de brug over voor de kerk en neem aan uw linkerhand het erg smalle straatje richting de dijk. Dit is het kerkepad. Onze Salon zit naast de voormalige bakker wij zijn de enige met een tuin voor de deur. U kunt door de schuifpoort en dan de ingang nemen of verder doorlopen en de extra brede deur wanneer u bijvoorbeeld minder valide bent nemen.

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem voer dan C.J. Conijnstraat in en niet Kerkepad 12 dit adres kent hij wel, maar hij brengt u hier niet. Vanaf de Conijnstraat gaat u omhoog hier ziet u links de kleding winkel Doolhofmode. Ga links en over de eerste brug volg de weg en sla rechts het smalle weggetje in dit is het Kerkepad. Wij zitten met de ingang op nummer 11.

Goede reis!