Gezichtsbehandelingen Skeyndor

Klik hier voor de complete prijslijst.

Men Treatment    ( 75 Minuten)

De heren huid heeft een andere behoefte en behandeling nodig, dan de dames huid. Daarom bieden wij een tweetal heerlijke behandelongen voor de man , met alleen producten uit de heren lijn van Skeyndor. We kunnen een keuze maken uit een hydraterende treatment en een energizing treatment. 

Reiniging, peeling, stoom, verwijderen onzuiverheden, massage en masker.

Chica                     (45 Minuten)    

Deze reinigende gezichtsbehandeling is uitermate geschikt voor de vette jeugdige of gecombineerde huid. 

Reiniging met milk en lotion, peeling, stoom  verwijderen comedonen, gezichtsmasker, dagverzorging

Basic Treatment           (60 Minuten)    

Deze verzorgende gezichtsbehandeling is geschikt voor alle huidtypen. 

Reiniging met milk en lotion, peeling,Stoom, verwijderen comedonen, epileren, gezichts-, nek-, decollete massage, gezichtsmasker, dagverzorging

Radiance Renewing Treatment      (60 Minuten)   

De "Radiance renewing" lijn is de micro dermabrasie lijn van SKEYNDOR. De lijn is zo ontwikkeld dat de huid optimaal gestimuleerd wordt om te gaan regenereren zodat een mooie huid ontstaat zonder littekens, vlekjes, puistjes en rimpels.

De behandeling heeft een combinatie van drie verschillende soorten peeling:
*Mechanische peeling
*Chemische peeling
*Enzymatische peeling

Deze zorgen ervoor dat er een laagje van de huid af gaat, zodat er weer een mooie nieuwe laag kan ontstaan.

Reiniging, drie componenten peeling, stoom, herstellende massage, masker naar keuze, dagverzorging


Algymask Treatment      (60 Minuten)   

Deze ontspannende gezichtsbehandeling wordt volledig afgestemd op uw huidtype.
Keuze uit 4 verschillende maskers Voor de droge, de vette, de beschadigde of de vermoeide huid.

Reiniging met milk en lotion, peeling, stoom, verwijderen comedonen, epileren, gezichts-, nek-, decolletemassage, uitgebreid gezichtsmasker met ampul en oogmasker, dagverzorging

Oily skin Treatment       (60 Minuten)   

Een behandeling voor de vette/gecombineerde huid. De behandeling reinigt, herstelt en verwijdert onregelmatigheden en brengt de huid weer in balans.

Intensieve reiniging, peeling van gezicht d.m.v. een enzymatisch ampul,stoom, verwijderen van oneffenheden, massage met regenererend ampul, cold water mud masker, dagverzorgingDe Luxe gezichtsbehandelingen van Skeyndor

Power C + (75 minuten)

Deze Luxe salonbehandeling bestrijdt de gevolgen van het ouder worden. De vitamine beschermen de huid tegen UV stralen en geven de huid een ware boost. Vitamine C helpt bij de aanmaak van collageen en is daardoor uitermate geschikt als anti-aging behandeling.

Reinigen, scrub, stoom, onzuiverheden verwijderen, epileren,Vitamine C 15% ampul inmasseren, granaatappelextract 6%  inmasseren, massage decolleté, nek en gelaat, Aloë Vera masker en Power C+ crème 

Power Hyaluronic Treatment      (75 Minuten)

De Power Hyaluronic is een waar vocht bad voor uw huid. Hyaluronzuur is in staat om vocht vast te houden in de huid. Deze behandeling adviseren wij bij een vochtarme huid, bij droogte lijntjes, rimpeltjes en kleine oneffenheden. Zeker na een zon periode is deze behandeling aan te raden. De bijzondere massage met de seleniet stenen maakt deze bijzondere behandeling af. Uw huid voelt comfortabel en ziet er stralend uit.

Reiniging, enzym peeling (Eiwit splitsende peeling zonder korrel), stoom,  verwijderen onzuiverheden, epileren, massage met de selenietstenen, masker, afsluiting met de Illuminating wrinkle repair cream.

Platinum Treatment       (75 Minuten)   

Deze rimpelvervagende gezichtsbehandeling voor de ouder wordende huid, laat de fijne lijntjes in het gelaat zichtbaar tijdelijk verdwijnen. Wij raden aan om een kuur van 4 behandelingen te ondergaan voor optimaal resultaat.

Reiniging met milk en verstevigende lotion, Enzyme peeling, Liftend ampul, Gezichtsmassage met liftende crème, Gel lifting masker, New life skin cream

Platinum Eyes Treatment    (30 Minuten)   

Deze rimpelvervagende oogbehandeling maakt de fijne lijntjes rond de ogen & lippen zichtbaar minder. Wij raden aan om een kuur van 4 behandelingen te ondergaan voor optimaal resultaat.

Reiniging van de ogen & lippen, Massage rond de ogen & lippen, Drainerende oogmassage met Ampul, Algen masker rond oog & lip contour, Repair eye-lip cream

Corrective Treatment      (75 Minuten)   

Een prachtige rimpel behandeling die imperfecties corrigeert. De rimpels ontspannen, de huid ziet er direct na de behandeling stralend en uitgerust uit met een gezonde gloed.

Eternal Treatment          (75 Minuten)   

Huidverjongende behandeling met appel stam cellen.
Een weldaad voor uw huid. Uw huid straalt, is goed gevoed en voelt zacht en comfortabel aan. Geschikt voor alle huidtypen.