Elastische kousen

Wij zijn gediplomeerd in het aanmeten van steunkousen u kunt deze via ons bestellen in alle soorten en maten. Voor zowel mannen als vrouwen! Tevens kunt u bij ons terecht voor confectiesteunkniekousen, steunpanty's (ook voor zwangere vrouwen), reiskousen, stay-upkousen en kniekousjes in diverse kleuren.

Elastische kousen (steunkousen) kunnen in verschillende situaties worden voorgeschreven, bijvoorbeeld bij een slechte afvoer van bloed of lymfe, een staand beroep, slechte vaten of als nabehandeling. Door het dragen van kousen kunnen klachten verminderen zoals 'zware benen' en complicaties voorkomen worden.

Indien u preventief steunkousen moet of wilt dragen bijvoorbeeld bij een staand beroep, kunt u hiervoor ook terecht bij onze bandagist. Zij zal u adviseren en voorlichten over de diverse mogelijkheden van de verschillende kleuren en materialen.

Bij lange vlieg, bus of auto reizen verdient het aanbeveling om reiskousen te dragen. Ter voorkoming van trombose en vocht in de benen. Daardoor voelt u zich fitter na een lange zit.

Preventieve steunkousen kunt u in verschillende varianten en kleuren krijgen. Zo hebben wij panty's, stay-ups en kniekousen in 140 en 70 denier in o.a. de kleuren zwart, beige en chocolate. Speciaal voor de heren hebben wij steunkousen in 140 denier. ( in marine, zwart en beige)

Speciaal voor de diabetische klant hebben wij sokken zonder naden welke niet afknellen rond de enkels en de wreef.