Schoonheidssalon

Onze Schoonheidsspecialiste Lianne, zit al sinds 1998 in het vak. Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Instituut de Korte te Amsterdam. Ze heeft de basis, de voortgezette opleiding en de cursus dermatologie voor de schoonheidsspecialiste gevolgd. In de jaren dat zij het vak uitoefent heeft zij diverse trainingen, cursussen en workshops afgerond. Met heel veel plezier voert zij nog elke dag haar vak uit.

In de schoonheidssalon werken wij met de producten van zowel Matis als Skeyndor van beide merken verkopen wij tevens de huidverzorgingsproducten. Klik hier voor de prijslijst.

Matis

Al meer dan 80 jaar wijdt Matis al haar kennis aan schoonheid. Wat begon als een beroemd Frans schoonheidsmerk voor de salon  is nu een
wereldwijd erkend  en bekend merk. Matis blinkt uit in de wereld van de professionele schoonheidsproducten en biedt 9 gezichtsbehandelingen in combinatie met 13 doelgerichte réponse lijnen voor de verkoop. 

De producten, de protocollen, de methoden en de unieke behandel technieken hebben ervoor gezorgd  dat het merk Matis toonaangevend is in de schoonheids industrie. Matis Beauty Expert, bepaalt haar waarden op basis van communicatie met vrouwen en mannen om aan hun verwachtingen, resultaten en plezier in gebruik te voldoen. Voor elk huidprobleem biedt Matis een oplossing (een Réponse)!

Skeyndor

Dit fantastische product uit Barcelona heeft al menig hartjes verovert in onze schoonheidssalon en vele zullen volgen! De zeer uitgebreide cosmetica lijn van Skeyndor biedt voor zowel dames als heren waanzinnig veel mogelijkheden. Op het gebied van gezichtsverzorging en lichaamsverzorging kunnen wij aan al uw wensen voldoen voor zowel thuisverzorging als aan salon behandelingen.