Handen en voeten

Uw handen en voeten zijn bij ons in goede handen. Onze Medische Pedicure Nel zal ervoor zorgen dat ze prachtig verzorgt en goed behandeld worden. Onder de verschillende kopjes kunt u terecht voor de uitleg over de diverse behandelingen. Hier vind u onze prijslijst.

Medisch Pedicure

Verzorgen van de voeten, de nagels en de nagelriemen, verwijderen van eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. (Tevens maken wij ook eventueel een orthese voor teen afwijkingen*, of plaatsen wij een beugel voor ingroeiende teennagels* en uiteraard kunt u uw nagels laten lakken.*)


 *Niet inbegrepen in de prijs!

Diabetische pedicure

Dit is een pedicure behandeling speciaal voor mensen met Diabetes. Deze behandeling wordt meestal tot een x bedrag per jaar vergoed door de zorgverzekeraar! (Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en zorgprofiel)

Voor de diabetische voet hebben wij ook speciale voetverzorging en sokken zonder naden van reflexa .

Reumatische pedicure

Dit is een pedicure behandeling speciaal voor mensen met Reuma. Deze behandeling wordt tot een x bedrag per jaar vergoed door de zorgverzekeraar! (Afhankelijk van uw zorgverzekeraar)

Manicure

Verzorgen van de handen, knippen of vijlen van de nagels, de nagelriemen en het eventueel lakken van de nagels*.  *Niet inbegrepen in de prijs!

Nailart

Verzorgen van de handen, knippen of vijlen van de nagels, de nagelriemen en het eventueel lakken van de nagels*.  *Niet inbegrepen in de prijs!