Handen en voeten

Uw handen en voeten zijn bij ons in goede handen. Onze Medische Pedicure Nel zal ervoor zorgen dat ze prachtig verzorgd en goed behandeld worden. Onder de verschillende kopjes kunt u terecht voor de uitleg over de diverse behandelingen. Hier vindt u onze prijslijst.

Medisch Pedicure

Verzorgen van de voeten, de nagels en de nagelriemen, verwijderen van eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. (Tevens maken wij ook eventueel een orthese voor teen afwijkingen*, of plaatsen wij een beugel voor ingroeiende teennagels* en uiteraard kunt u uw nagels laten lakken.*)


 *Niet inbegrepen in de prijs!

Pedicure behandelingen voor diabetes of reumapatiënten

Dit is een pedicure behandeling speciaal voor mensen met diabetes of reuma. Deze behandeling wordt meestal tot een x bedrag per jaar vergoed door de zorgverzekeraar! (Afhankelijk van uw aanvullende verzekering en zorgprofiel)

Voor de diabetische voet hebben wij ook speciale verzorgingsproducten en niet-knellende kousen of sokken zonder naden van Reflexa.

Manicure

Verzorgen van de handen, knippen of vijlen van de nagels, verzorgen van de  nagelriemen en het eventueel lakken van de nagels*.  

*Niet inbegrepen in de prijs!

Nailart

Alleen na een Manicure of Pedicure te boeken. Hierbij worden de nagels met de hand beschilderd tot ware kunstwerken.