Visagie

Gaat u trouwen, heeft u feest , een fotoshoot of wilt u er gewoon een keer fantastisch uit zien? Laat uw make-up dan eens door een echte professionele visagiste aanbrengen.

Zo kunt u onder andere voor een prachtige bruids, avond, feest of dag make-up bij ons terecht.
U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk make-up advies. Hierbij leert u welke kleuren combinaties het beste bij u ogen, haar of outfit passen. Ook kunnen wij u leren hoe u de producten aanbrengt op een van onze gezellige en leerzame workshops. Klik hier voor de prijslijst.

PUPA Milano

In onze salon werken wij met het trendy make-up merk Pupa uit Milaan! Deze producten zijn tevens bij ons verkrijgbaar!
Pupa heeft allure, is vernieuwend, een trendsetter, altijd verrassend en biedt de unieke combinatie van trendy/modern en een hoge kwaliteit!
De producten van Pupa bestaan uit natuurlijke en verzorgende ingrediënten. De collectie is volledig en veelzijdig op het gebied van make up.
Pupa onderscheidt zich met hun unieke make up kits, waanzinnige verpakkingen, verrassende geuren en 4 x per jaar een trendy seizoenslook.
Kortom Pupa is een must have voor iedereen!

Bruidsmake-up

De datum is geprikt! Hier beginnen de voorbereidingen van de grote dag. Vanaf nu moeten er een hoop dingen geregeld worden. Dit kan nogal wat stress en spanningen meebrengen voor het bruidspaar. Wij geven daarom het advies om op tijd te beginnen met het zoeken van een schoonheidsspecialiste of visagiste. Als de afspraken vast staan geeft dit een stukje rust.

Bruidsarrangement

Samen naar de schoonheidsspecialiste
De schoonheidsspecialiste kan zowel de bruid als de bruidegom meerdere keren behandelen waardoor jullie er fantastisch uit zullen zien op jullie grote dag. Zij zal jullie adviseren over de juiste huidverzorging en zorgt gelijk voor de ontspanning door u heerlijk te masseren tijdens de behandeling. Dit zal een hoop van de spanningen wegnemen.

De Bruidsmake-up
Als u een visagiste heeft gevonden voor uw make-up is het gebruikelijk om eerst een proefmake-up te laten doen. Als u naar de visagiste gaat neemt u het volgende mee:

  • Laat de make-up die u dagelijks op heeft zitten en/of breng de kleuren mee
  • Een foto of een plaatje van uw jurk
  • Een stukje van de stof van de jurk (indien in uw bezit)
  • Indien mogelijk de kleuren van het pak de bruidegom

Geef elkaar dan nu de rechterhand
Dit wordt natuurlijk uitgebreid op de foto vastgelegd. Jammer van de foto als de bruidegom afgekloven nagels of een zwart randje onder de nagels heeft, of wat dacht u van de hele dag handen schudden. Iedereen ziet jullie handen. Laat daarom jullie handen een manicure ondergaan zodat bruid en bruidegom netjes handen kunnen geven. Op uw trouwdag wilt u natuurlijk dat het totaal plaatje op elkaar afgestemd is. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor de bruid om de nagels een nail-art te geven. Hierbij worden de nagels met de hand beschilderd afgestemd op het boeket, de make-up,  de sieraden en de jurk.

De hele dag op wolken lopen
Die prachtige nieuwe schoenen moeten jullie natuurlijk wel even van te voren inlopen anders krijg je blaren! Neem voor de zekerheid een rolletje tape mee voor het geval je een blaar loopt. Wij raden ook aan even een bezoekje aan de pedicure te brengen zij zal jullie voeten verzorgen zodat je op wolkjes kunt blijven lopen.

U kunt uw arrangement helemaal naar eigen keuze samenstellen! Voor meer informatie neemt u contact op met ons op!

Wij komen op de dag zelf bij u thuis!

Buiten de gemeente Edam/Volendam brengen wij reiskosten in rekening!