Mesoscience

Klik hier voor de complete prijslijst.

WAT IS MESOSCIENCE BY SKEYNDOR?
Mesoscience is de nieuwste ontwikkeling in mesotherapie waarbij actieve werkstoffen de huid in worden gesluisd. Hierdoor word het natuurlijke collageen van binnenuit weer aangevuld.
Deze pijnloze methode, werkt zonder naalden en effectief bij:
* Rimpels
* Verslappingen
* Pigmentvlekken
* Striae
* Cellulitis

MESOSCIENCE BY SKEYNDOR
Heeft professionele behandelingen die gedaan worden met apparatuur met een exclusieve virtuele naald. De verschillende ultieme meso elektrotechnieken worden gebundeld en geïntegreerd ten behoeve van wetenschappelijke behandeling van de meest voorkomende esthetische problemen zoals veroudering/rimpels in het gelaat en cellulitis en striae van het lichaam.

MESOLIFT
Een intensief liftende behandeling van het gelaat. Mesolift is een mesocosmetische behandeling bedoeld om een langdurige lifting aan de huid van uw gezicht en decolleté te geven. Deze behandeling is zeer geschikt voor alle typen verouderde en verslapte huid en ook goed te combineren met de meso filler behandeling.

MESOSLIM
De mesocosmetische afslankende behandeling voor het lichaam die werkt op de punten die tot sinaasappelhuid leiden, het verminderd cellulite en verbeterd de contouren van uw lichaam.

MESOFIRMNESS
Mesocosmetische lichaamsverstevigende behandeling die het verlies van stevigheid van uw huid, veroorzaakt door veroudering, zwangerschap of diëten tegengaat. Verhoogt de elasticiteit van uw huid en uw contouren worden beter geaccentueerd, daardoor word de striae aanzienlijk verbeterd.
Is een virtuele mesotherapie toepassing die het effect van 4 verschillende stroomsoorten combineert om zo het effect van de virtuele naald therapie te vergroten en te versterken.

1 Activerende stroom, een voorbereidende fase die de celdeling en het opname vermogen van de huid vergroot.
2 Hydroelectrophoresis, methode waarbij gebruik gemaakt wordt van pulserende stromen om zo actieve bestanddelen en het huidweefsel te laten doordringen.
3 Electroporatie, deze methode gebruikt elektrische stromen en zeer korte pulsen, om de doordringbaarheid van het celmembraan te verbeteren zodat de werkstoffen diep tot in de cellen word opgenomen.
4 Cryotherapie, koude therapie. Door de kou trekken de cellen samen zodat de werking van de gehele behandeling optimaal blijft en zijn werking nog diep blijft afgeven. Ook wordt de huid gekalmeerd zodat het een bijzonder mooi resultaat geeft.

CONTRA INDICATIES
* Zwangerschap
* Epilepsie
* Pacemaker
* Metalen platen/pinnen